Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه روز دوشنبه به نقل از علی دارایی با بیان اینکه بیش از 80 درصد معادن قیر طبیعی کشور در استان کرمانشاه متمرکز شده است، افزود: قیر یک ماده هیدرو کربوری است و می توان بسیاری از محصولات کربنی ارزشمند را از آن تولید کرد.
وی ادامه داد: با توجه به این ثروت خدادادی در استان، گروه پژوهشی شیمی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از سال 1384 بخشی از فعالیت های خود را در خصوص فرآوری قیر طبیعی متمرکز کرده که نتیجه آن انجام چندین طرح آزمایشگاهی نیمه صنعتی، ثبت چندین اختراع و چاپ مقالات در کنفرانس های بین المللی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دارایی با بیان اینکه یکی از محورهای شبکه برنامه این گروه در سال های (95-92) در خصوص تولید فرآورده های صنعتی از قیر طبیعی بود که نتایج بدست آمده از آن تصویب طرح ملی تولید کربن فعال از قیر طبیعی با ظرفیت صد تن در سال با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی و عقد قرارداد پژوهشی با سازمان انرژی اتمی ایران برای تولید گرافیت از دیگر نتایج این شبکه می باشد.
وی افزود: با توجه به نتایج بدست آمده و پیشنهاد معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور زمینه فعالیت شبکه برنامه آینده گروه شیمی در سال های (1400- 1397) بصورت تخصصی در خصوص فراورده های صنعتی از قیر طبیعی متمرکز شده است.
وی تصریح کرد: هم اکنون مصرف کربن فعال در کشور 1400 تن در سال می باشد که فقط 200 تن از این مقدار تولید داخل کشور است و بقیه از طریق واردات از کشورهای سوئد، هلند، ژاپن، آلمان و چین تامین می شود.
مدیر گروه پژوهشی شیمی جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به اینکه کربن فعال یک سری از مواد جذب کننده سطحی با جنسی زغالی و جنسی کریستالی می باشد که در ساختار داخلی آن روزنه های زیادی وجود دارد و در هیچ حلال شناخته شده ای حل نمی شود، گفت: برجسته ترین مشخصه کربن فعال حذف انتخابی آلاینده هاست.
وی در پایان تصریح کرد: زغال فعال شده کاربرد بسیار فراوانی در فرآیندهای جذب از مرحله مایع و یا مرحله گاز دارد که می توان به مصارف آن در پالایشگاه های نفت، گاز و پتروشیمی، آب و پساب، استخراج فلزات با ارزش صنایع دفاعی، دارویی و بهداشتی، شیمیایی، رنگ و رزین نساجی و باف حلال ها و مواد شیمیایی اشاره کرد.
8066
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۴۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۵ هزار و ۷۵۱ نفر داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت خواهند کرد.

عباس صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: از این تعداد شرکت کننده ۴ هزارو ۴۲۱ نفر را مردان و ۱۱ هزارو ۳۲۲ نفر را زنان تشکیل می دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان بیان کرد: آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش صبح جمعه ۱۴ اردیبشهت همزمان با سراسر کشور در ۸ حوزه امتحانی استان برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: شهرهای زاهدان، زابل، خاش، سراوان، راسک، ایرانشهر، نیکشهر، چابهار حوزه های امتحانی برگزاری این آزمون هستند.

صفدری افزود: داوطلبان می توانند جهت دریافت کارت شرکت در آزمون به سایت جهاد دانشگاهی مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری