Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@20:38:45 GMT

زغال اکتیو چیست و چه خاصیتی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۶۷۸۰

زغال اکتیو چیست و چه خاصیتی دارد؟

دهان ؛ دروازه سلامتی یا بیماری بدن انسان نامیده می شود و بخش عمده ای از تندرستی و دوری ما از ویروس ها و باکتری های مهم به مراقبت ما از دهان وابسته است. جالب است بدانید بشر از دیر باز به این مهم پی برده بوده و از مواد جالبی برای بهداشت و سلامتی دهان و گوارش خود استفاده کرده است. 

برخی تصور می‌کنند زغال اکتیو همان زغال پخت و پز است که بصورت پودر درآمده است؛ اما این تلقی درست نیست چرا که زغال اکتیو تفاوت ریشه‌ای با زغال پخت و پز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


واقعیت آن است که زغال فعال از دوران باستان کاربرد‌های مختلفی داشت و حتی برای درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفت. خواص درمانی آن توسط مردمان مصری ثبت شد، اما تمام کارایی آن تا ۱۵ سال پیش ناشناخته بوده است.

زغال فعال یک پودر کاملاً سیاه رنگ، بدون بو و بدون طعم است که از زغال یعنی مواد دارای کربن مانند چوب به‌دست می‌آید. ماده اولیه خام استفاده شده برای ساخت کربن فعال منشا کاملاً گیاهی داشته و دارای درصد بالایی از کربن است. در نتیجه فعال شدن این زغال، قابلیت‌های آن افزایش پیدا می‌کند و می‌تواند با توجه خاصیت آنتی باکتریال، مواد گوناگونی از جمله مواد آلوده و سمی را جذب کند.
این ماده ارزشمند که امروزه در میان مردم جهان بسیار محبوب و پرطرفدار واقع شده، دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که می‌تواند برای پوست، مو و سلامت دهان و دندان مفید باشد.

زغال اکتیو چه کاربرد‌هایی دارد؟
زغال اکتیو کاربرد‌های بسیاری دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:
۱- برای از بین بردن چربی اضافه پوست و درمان آکنه می‌توانید از زغال فعال مانند یک شوینده استفاده کنید. زغال فعال می‌تواند تمام آلودگی‌ها و چربی اضافه پوست را بشوید و از بین ببرد. همچنین می‌توانید از ماسک‌ها و صابون‌های حاوی زغال که در داروخانه‌ها موجود هستند برای پاک‌سازی و زیبایی پوستتان استفاده کنید.

۲- برای سفیدتر کردن دندان‌ها و جلوگیری از تشکیل جرم و پلاک می‌توانید از ترکیب خمیر دندان و زغال فعال استفاده کنید؛ به این صورت که برای مدت کوتاهی آن را روی دندان‌های خود نگه دارید و سپس بشویید.

۳- برای داشتن موی سالم می‌توانید مو‌های خود را با شامپو‌های دارای زغال اکتیو بشویید تا ذرات مضر از روی تار‌های مو زدوده شوند. حتی می‌توانید کمی از پودر سیاه زغال اکتیو را به شامپوی مورد استفاده خودتان اضافه کنید. چربی بیش از حد مو، خارش و شوره سر هم توسط محصولات دارای کربن اکتیو درمان می‌شود.

اکنون در بازار نمونه‌های متنوعی از خمیردندان و دهان‌شویه‌های زغالی برای سفیدی دندان وجود دارد. با استفاده از آن‌ها می‌توانید با پوسیدگی دندان، تنفس بدبو و بیماری‌های لثه بجنگید و لبخندی زیبا به خود هدیه کنید. برای سفید کردن دندان با زغال، آن را روی دندان‌ها مسواک کنید تا پلاک ایجادشده روی سطح دندان و لثه، باکتری‌ها و باقی‌مانده غذا را جذب کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا شب قدر متین قوسی رزمایش مساوات حسین کاظم پور اردبیلی دعای روز بیست و سوم رمضان زغال اکتیو خمیردندان زغالی سفیدکننده دندان ویروس کرونا شب قدر متین قوسی رزمایش مساوات حسین کاظم پور اردبیلی دعای روز بیست و سوم رمضان زغال اکتیو زغال فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:هدف از برگزاری این پویش ارائهٔ آموزش‌های عمومی به مردم است تا سطح سلامت دهان و دندان در کشور ارتقا یابد.

دکتر محمدقربانی افزود: رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند تاثیر مثبت زیادی بر سلامت مغز، قلب، سیستم ایمنی و سیستم تنفسی داشته باشد و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش‌آفرین بوده و می‌تواند روابط اجتماعی افراد را تقویت و یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی گفت: جلسه با دندان‌پزشکان جهت بررسی مشکلات و ارتقای شاخص‌های سلامت دهان و دندان، جلسات مشترک با آموزش و پرورش و هماهنگی برای حضور مسئولان در مدارس و ارائهٔ توصیه به همکاری دانش آموزان در طرح وارنیش فلوراید تراپی، پخش کلیپ‌های آموزشی در مدارس، برگزاری جلسات آموزشی در خصوص نحوهٔ صحیح مسواک زدن و استفادهٔ صحیح از نخ دندان، تبیین اهمیت وارنیش فلورایدتراپی، برگزاری جلسات آموزشی نقش تغذیهٔ سالم و تاثیر آن بر سلامتی دندان و برگزاری جلسات انجمن اولیا با محوریت پویش سلامت دهان و دندان توسط آموزش و پرورش از جمله اقداماتی است که در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:اجرای ده‌گردشی دندان‌پزشک، پایش و حضور در مهدکودک‌ها و مدارس جهت ارائهٔ خدمات معاینه و وارنیش‌تراپی، برگزاری مسابقهٔ نقاشی و کاردستی با موضوع سلامت دهان و دندان، استقرار یونیت سیار دندانپزشکی در مدارس مناطق محروم و ارائۀ خدمات دندان‌پزشکی به دانش آموزان، برگزاری جلسات آموزشی جهت گروه هدف مادران باردار و شیرده توسط ماما‌های مراکز خدمات جامع سلامت، توزیع مسواک در مدارس مناطق محروم هم‌زمان با برنامهٔ آموزشی و معاینهٔ دانش‌آموزان و حضور در مراکز بهزیستی برای معاینه از جمله برنامه‌هایی است که در مراکز خدمات جامع سلامت درقالب این طرح اجرا خواهد شد.

پویش ملی سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • مشارکت دانش آموز آباده‌ای در طرح وارنیش فلوراید تراپی
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم