Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، در حالیکه امریکا در دولت ترامپ برغم مخالفتها و اعتراضات جامعه جهانی به نادیده گرفته شدن مسؤولیتهای اقلیمی بزرگترین اقتصاد جهان، از همین توافقنامه خارج شد، چین طی پنج سال گذشته به فلسفه توسعه نوآوری، هماهنگی، سبزی، گشایش و اشتراک پایبند بوده، از روند چندجانبه رسیدگی به تغییرات آب و هوایی قاطعانه پشتیبانی کرده، فعالانه تعهدات بین المللی را مطابق با گامهای توسعه خود و شرایط ملی پذیرفته و به طور سازنده ای در حاکمیت جهانی آب و هوا شرکت کرده است که مورد توجه جامعه جهانی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افکار عمومی بین الملل معتقد است که تحول و توسعه سبز و کم کربن چین برای دستیابی به نتایج جدید، همکاریهای بین المللی را در زمینه تغییر اقلیم ارتقاء میبخشد و سهم مهمی در ساختن جهانی پاک و زیبا دارد و چین «از نظر توسعه سبز در حال تبدیل شدن به الگویی برای جهان است.»

چین در داخل با اتخاذ و اجرای تدابیر فراوان در ساختار صنعت، اقتصاد، زیست محیط و انواع فعالیتهای خود در راستای توسعه، یک راهبرد ملی برای مقابله با تغییرات اقلیمی در پیش گرفته و نتایج مثبتی به دست آورده است و گام خود را در پیشرفت سبز و کم کربن تسریع میبخشد و در خارج نیز با کمک به کشورهای همکار یا کم درآمد، به آنها هم در توسعه هم در کاستن از انتشار آلاینده های کربنی در محیط زیست خود یاری کرده که نتایج مثبت آن بالتبع شامل جهان نیز میشود.

چین بسیاری از ظرفیتهای انرژی فسیلی خود را به انرژی برق و به ویژه برق خورشیدی و بادی تبدیل کرده و در ساخت و اجرای انواع چنین پروژه هایی به یکی از کشورهای پیشرو در جهان تبدیل شده و تجربیات و فناوری خود را در اختیار کشورهای دیگری قرار داده است که از جمله آنها میتوان به نیروگاه برق خورشیدی ابوظبی لایت در امارات متحده عربی و راه آهن یاجی به عنوان اولین راه آهن برون مرزی برقی آفریقا اشاره کرد.

اشخاص و رسانه های بین المللی به مناسبتهای مختلف و در آستانه برگزاری نشست بین المللی آرمانهای اقلیمی با پرداختن به جزئیات فعالیتها و اقدامات چین در زمینه توسعه سبز و کم کربن، دستاوردهای چین را در این زمینه ستوده اند. آنها ضمن اشاره به شمار اختراعات ثبت شده، سرمایه گذاریهای عظیم چین در انرژیهای تجدیدپذیر، کاربست فناوریهای پیشرفته و نوینی مانند رایانش ابری و مخابرات نسل پنج برای افزایش هر چه بیشتر بهره وری مدیریت و صرفه جویی انرژی کشور، گاه با جزئیات آمار دقیق تأثیر این اقدامات را در کاهش انتشار آلاینده های کربنی در پرجمعیت ترین و بزرگترین کشور در حال رشد جهان برمیشمارند که قابل تصور است.

پایگاه اینترنتی فردوس مصر نوشت: چین تلاشهای بی وقفه ای برای بهبود محیط زیست و توسعه سبز مطابق تعهداتش در قبال جامعه بین المللی انجام داده است. چین خود را متعهد به توسعه انرژیهای پاک و صنایع سبز میداند و برای رویارویی با تغییرات اقلیمی و محافظت از تنوع زیستی، الگوی واضحی برای جامعه بین المللی ایجاد کرده است.

آنتوان والنری، بوم شناس و مهندس محیط زیست از فرانسه که با دانشگاهها و شرکتهای چینی ارتباط تنگاتنگی دارد، از دستاوردهای چین در توسعه سبز و کم کربن تحت تأثیر قرار گرفته و میگوید: دولتهای مرکزی و محلی چین مدتهاست که راهبردهای توسعه انرژی را پیگیری و ارزیابی میکنند و نتایج برجسته ای به ویژه در استفاده از فناوریهای سبز، ساخت گسترده کارخانه های سبز، ترابری سبز و سایر زیرساختها و سرمایه گذاریهای جدی در پروژه های مربوط به انرژیهای تجدیدپذیر، به دست آورده اند.

شانون ابراهیم، مفسر ارشد بین المللی در آفریقای جنوبی و سردبیر امور خارجه گروه رسانه های مستقل آفریقای جنوبی با ذکر این تعبیر که «چین هر چه آسمان آبی بیشتر و فضای سبز شهری بیشتری داشته باشد، مردم بیشتری برای ورزش در اوقات فراغت خود به بوستانها و این «ستونهای اکسیژن» (یعنی درختان) مراجعه میکنند» میگوید، این بار که از چین بازدید میکردم شاهد پیشرفت چین در تبدیل شدن به یک کشور سبز و کم کربن بودم. زیست محیط دارای کیفیت بالا در چین شاخص زیست پذیری را بهبود بخشیده و از نظر توسعه سبز در حال تبدیل شدن به یک الگوی جهانیست».

ناصر بوشعبه، رئیس انجمن همکاری و توسعه مراکش و آفریقا گفت: «چین نه تنها در شیوه های توسعه سبز خود به نتایج خوبی رسیده است، بلکه به طور فعال تجربیات خود را به اشتراک گذاشته و با کشورهای دیگر همکاری میکند که اجرای مفهوم ساخت جامعه با سرنوشت مشترک برای بشریت است.»

وزیر انرژی و انرژیهای تجدیدپذیر مصر گفت که چین از فناوری و تجربه پیشرفته در زمینه تولید انرژی پاک برخوردار است و از این رو همکاری با چین نیز از اهمیت زیادی برای کشورهای عرب برخوردار است.

جامعه بین المللی به طور فزاینده نسبت به این امر آگاه میشود که چین نه تنها نقش اساسی در به دست آمدن توافقنامه پاریس داشته، بلکه در اجرای آن نیز نقش اصلی را ایفا کرده است. امسال و در برهه حساسی که به نظر میرسید روند تصمیم گیری جهان درباره تغییرات اقلیمی ممکن است عقب نشینی کند، چین یک هدف جدید برای کاهش انتشار آلاینده ها اعلام کرد که عبارت است از تلاش برای توقف اوج انتشار دی اکسید کربن خود تا قبل از سال ۲۰۳۰ و دست یافتن به بی اثر کردن انتشار کربن تا سال ۲۰۶۰. بدین ترتیب چین با وظیفه شناسی بین المللی، انگیزه جدیدی در پاسخ جهانی به تغییرات اقلیمی و بازیابی سبزی جهان تزریق کرده است.

۴۵۴۷

کد خبر 1465437

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چین تغییرات اقلیمی بین المللی توسعه سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبی میزبان بزرگ‌ترین فرودگاه جهان می‌شود

دبی از آغاز پروژه گسترش فرودگاه آل مکتوم خود خبر داد که آن را به بزرگ‌ترین فرودگاه جهانی تبدیل خواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دبی در حال اجرای یک پروژه جدید است که توسعه مستمر و پایدار این شهر را تضمین می‌کند و دبی را به فرودگاه، بندر، کلان‌شهر و مرکز فرهنگی جدید جهان تبدیل می‌کند. در این راستا ساخت ترمینال مسافربری جدید در فرودگاه بین‌المللی آل‌مکتوم این شهر آغاز شده است.

حاکم دبی اعلام کرد تمام عملیات فرودگاه بین‌المللی دبی (DXB) که در حال حاضر شلوغ‌ترین فرودگاه جهان از نظر ترافیک بین‌المللی مسافران است، طی ۱۰ سال آینده به آل‌مکتوم منتقل خواهد شد. فرودگاه ۷۰ کیلومتر مربعی جدید دارای ۴۰۰ گیت هواپیمایی و پنج باند موازی خواهد بود و در زمان تکمیل پنج برابر DXB وسعت خواهد داشت. DXB که به‌طور کامل توسط محله‌های مسکونی و دو بزرگراه اصلی احاطه شده، به اندازه فعلی خود محدود است و امکان رشد ندارد.

آل مکتوم که در سال ۲۰۱۰ افتتاح شد، در حدود ۴۵ کیلومتری DXB قرار دارد و می‌توان آن را به صحرای خالی اطراف آن گسترش داد. خبر این پروژه ۳۵ میلیارد دلاری در حالی منتشر شد که دبی از سنگین‌ترین بارندگی ثبت‌شده در امارات متحده عربی عبور کرد که هواپیماها را در آب شناور و پروازها را تا چند روز مختل کرد.

فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم بزرگ‌ترین فرودگاه جهان با ظرفیت نهایی تا ۲۶۰ میلیون مسافر خواهد بود و طراحی‌های کامپیوتری برای آن نشان‌دهنده فضاهای سفید وسیع با سقف‌های بلند و فضای سبز فراوان است.

دبی در حال آماده شدن برای مرحله جدیدی در رشد بخش هوانوردی جهانی است و قصد دارد طی چهل سال آینده رهبری بخش هوانوردی بین‌المللی را در اختیار خود بگیرد، بنابراین فن‌آوری‌های جدیدی که پیش از این در بخش هوانوردی استفاده نشده بود نیز در آل مکتوم مورد استفاده قرار خواهد گرفت. در حال حاضر طرح‌هایی برای ایجاد «شهر فرودگاهی» در جنوب دبی طراحی شده است که میزبان یک میلیون ساکن و شرکت‌های پیشرو جهان در بخش‌های لجستیک و حمل‌ونقل هوایی باشد.

دبی و خطوط هوایی امارات، بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی خاورمیانه و چهارمین شرکت هواپیمایی بزرگ در جهان، پس از همه‌گیری کووید -۱۹ با سرعت و قدرت به صحنه رقابت بازگشتند، تا آنجا که DXB سال گذشته حدود ۸۶.۹ میلیون مسافر را جابه‌جا کرد. این رقم در سال ۲۰۱۹ برابر با ۸۶.۳ میلیون و در سال ۲۰۱۸، که شلوغ‌ترین سال آن بود، ۸۹.۱ میلیون نفر بود.

دبی اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۳ میزبان ۱۷.۱۵ میلیون بازدیدکننده بین‌المللی شبانه بوده است که میانگین پر بودن هتل‌ها در این شهر را به حدود ۷۷ درصد رسانده است.

کد خبر 749081

دیگر خبرها

  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • دبی میزبان بزرگ‌ترین فرودگاه جهان می‌شود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها