Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل جلیلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، با تبریک ۱۶ مردادماه چهل و یکمین سالگرد تشکیل نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی در سال‌جاری که از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها نامگذاری شده با عبور از موانع و باور توان ایرانی این روز را گرامی می‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری جهاد دانشگاهی از جاهایی است که برای آینده علمی کشور به آن امیدواریم؛ نهادی است که در مقابل موانع و مزاحمت‌ها از حرکت نمی‌ایستد و همین مسئله وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.

معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه ادامه داد: ما در جهاد دانشگاهی با این روحیه جهادی و انقلابی توانسته‌ایم در بخش‌های مختلف از جمله پژوهش و فناوری، اقتصاد، دانش‌بنیان، فرهنگی، آموزشی، مهارتی، آموزش عالی و درمانی به نحو شایسته منشا یک سری حرکت‌های علمی و فناورانه باشیم.

وی ادامه داد: در استان بر طرح‌های مسئله محور و کاربردی مبتنی بر ظرفیت و استعدادی که در استان داریم متمرکز شدیم به عنوان مثال ۸۰ درصد از ذخایر قیر طبیعی در این استان موجود است که بیشتر به صورت خام‌فروشی بوده، اولین فناوری در دستیابی به تولید کربن فعال برای نخستین بار در استان شکل گرفته که نخبگان جهاد دانشگاهی توانستند مرحله نیمه صنعتی را در حد ۲۰۰ تن در سال به مرحله اجرا برسانند ان‌شا‌ءالله طی هفته‌های آینده به صورت رسمی افتتاح می‌شود.

جلیلی خاطرنشان کرد: در بحث درمان ناباروری پژوهشگران، محققان و کادر تخصصی درمان ناباروری برای همه مراجعان که از مشکل ناباروری رنج می‌برند چه در استان و چه استان‌های همجوار توانسته‌اند در حد استانداردهای بین‌المللی خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی ارائه دهند.

وی کارهای پارک‌های علم و فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان هم به عنوان یکی از محورهای سازمان عنوان کرد و افزود: برنامه‌ها در هر بخشی که باشد نگاهی به اشتغال دانش‌آموختگان و استفاده از این فشر فرهیخته دارد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فناوری فارس کربن فعال قیر طبیعی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۸۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی