Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول محیط زیست پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی از مدیریت حدود ۷۰۰ تن جاذب‌ جامد مولکولی و حدود ۱۲ تن کربن فعال مستعمل، برای نخستین‌بار در سطح مجتمع گاز پارس جنوبی خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، معصومه خدری گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های ذی‌صلاح داخلی دارنده مجوز سازمان حفاظت محیط زیست، حدود ۱۲ تن کربن فعال مستعمل احیا و بازیافت شد که برای استفاده دوباره در فرآیند تولید پالایشگاه، استفاده می‌شوند، همچنین حدود ۷۰۰ تن جاذب جامد مولکولی نیز به‌منظور مدیریت به مبادی بازیافت تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بابک‌ دده‌خانی، سرپرست واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ‌اس‌ئی) پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی نیز در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه مأموریت پالایشگاه‌های گاز ایجاد محصولات با ارزش افزوده است تولید محصولات ناخواسته و پسماندهای کارگاهی نیز بخش جدایی‌ناپذیر این صنعت است، از این‌رو مدیریت پسماند اهمیت ویژه‌ای دارد که با این کار (احیا و استفاده دوباره پسماند)، این چالش در پالایشگاه پنجم به‌خوبی مدیریت و تبدیل به فرصت شد که امید است این رویه به‌طور مستمر در دستور کار قرار گیرد.

وی ضمن قدردانی از این اقدام شایسته تأکید کرد: این اقدام برای نخستین‌بار در سطح مجتمع گاز پارس جنوبی انجام شده که افزون بر کاهش پیامدهای محیط زیستی ناشی از فرآیند نگهداری و ذخیره پسماند، منتج به جلوگیری از هدررفت منابع و ایجاد فرصت صرفه‌جویی در تأمین مواد اولیه مصرفی نیز شده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: اچ اس یی پارس جنوبی مجتمع گاز پارس جنوبی مسئولیت اجتماعی محیط زیست مجتمع گاز پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: حدود ۲۴۰۰ سازه آبخیزداری در خراسان جنوبی وجود دارد که سازه‌های آبخیزداری حدود ۹۰ میلیون متر مکعب سطح آبگیری دارد.

علیرضا نصرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وجود ۲۴۰۰ سازه آبخیزداری در سطح استان گفت: سازه‌های آبخیزداری حدود ۹۰ میلیون متر مکعب سطح آبگیری دارد که از  ۱۴۰۲ تاکنون با توجه به آخرین بارش‌های صورت گرفته ۲۵ میلیون متر مکعب آبگیری داشته است.

وی بیان کرد: با توجه به بارش‌های اردیبهشت حدود ۱۷ میلیون مترمکعب از ۲۵ میلیون متر مکعب مربوط به بارش‌هاش اخیر بوده است.

نصرآبادی افزود: سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی در بارندگی‌های چند روز اخیر حدود ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب را مهار کردند که از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی افزود: وجود این سازه‌ها باعث شد، حجم زیادی از سیلاب مدیریت و میزان خسارت‌های کاهش یابد.

وی با اشاره به پیامدهای تغییر اقلیم اظهار کرد: تغییر زمان بارندگی‌ها و نیز نوع آن که شکل رگباری به خود گرفته و همچنین خشکسالی‌ها که موجب از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش نفوذ پذیری خاک شده است. سیلابی شدن بارش ها را به دنبال دارد.

نصرآبادی تصریح کرد: طی این بارندگی ها دو بندسار که متعلق به این اداره کل نبوده، شکسته و خساراتی به بار آورده است لذا توصیه می‌شود قبل از ساخت بندسار با مراجعه به ادارات منابع طبیعی از مشاوره فنی رایگان همکاران این اداره کل برخوردار شون تا در زمان وقوع سیلاب متحمل خسارت نشوند. 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: وجود سازه‌های آبخیزداری در کنار طرح های نهالکاری می‌تواند شرایط منطقه را برای کاهش پیامدهای خشکسالی و سیلاب بهینه کند.

وی بیان کرد: خشکسالی از نظر منابع زیرزمینی دچار مشکل بوده ولی از نظر مرتع امسال سال خوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است